Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 20:10 - В НАЧАЛОТО НА ЕДНА ВРЪЗКА
Автор: seks Категория: Тя и той   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1




Аромат
Вие трябва не само да изглеждате добре, но и да миришете приятно. Вашето приближаване трябва да накара неговото сърце да бие по-силно. Естествено, не става дума за всекидневния душ или вана.
Ароматите, които вие харесвате, могат да бъдат неприятни за вашия партньор. По време на първите срещи избирайте различни аромати тоалетна вода или парфюм и наблюдавайте неговата реакция. Миризмата притежава магнетични сили!
Дрехите ви трябва да бъдат чисти. Ако пушите, а вашият партньор не пуши, задължително се запасете с дъвка, която до известна степен ще спаси положението.
Докосването
Ако искате добър секс, още от самото начало се докосвайте по-често до избраника си. Уверете се че ви е приятно да сте един с друг, започнете с невинни докосвания после ръка в ръка и стигнете до там докъдето прецените
Целувките
Обикновени по време на първата си среща партньорите правят грешка като се целуват "с език". Вие ще го заинтригувате и очаровате много повече, ако вместо страстна френска целувка му подарите на сбогуване скромно докосване по устните. Оставете го да си помечтае за страстна целувка с вас.
Петинг
За тези които не знаят какво е, петинга е:
Израз на привързаност, нежност, както и акт на сексуално задоволяване, известен като "сексуална игра". При петинга двамата партньори се докосват нежно, събличат, милват, галят и целуват до достигане на сексуално удоволствие.
Първият път
Колкото по-дълго време отлагате момента на първия секс с партньора си, толкова по-добре. Отношенията стават по-здрави, той започва да ви цени повече и да се отнася към вас още по-ласкаво.
Ако сексът не е бил много добър, но вие сте убедени, че искате да продължите отношенията си с този мъж/жена, не се притеснявайте - имате пред себе си много време за сексуален живот, в което не само можете да поправите първите грешки, но и да стигнете там, където границата е само небето.
Доверие
Ако ви се струва, че можете да пристъпите към секса, убедете се, че си имате пълно доверие. В противен случай сексът няма да ви достави пълното удоволствие. Измислете си меню от сексуални експерименти, които ще ви позволят да си изясните дали вашият партньор ви подхожда физически и сексуално, за да знаете как да градите отношенията си по-нататък.

Наслука и ако се сещате още нещо пишете





Тагове:   връзка,   Началото,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив