Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 18:50 - Всички мъже обичаме оралната любов, а знаете ли как се прави при жените???
Автор: seks Категория: Тя и той   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
2



Всички ние обичаме оралната любов, а да си го кажем направо свирките. Виждаш я как се приближава, поглежда го, олизва го, налапва и това ти носи удоволствие. А замислял ли си се как да я накараш да стене от възбуда? Едва ли лизането както при сладолед ще и доставило удоволствие. Ето моите съвети.
Лизане. Винаги започвайте оралните ласки с цялостно близане на интимните части на половинката си. От влагалището до клитора и обратно, детайлно по срамните устни и почти до бедрата. Това няма да я накара да свърши, но при всички случаи ще я разгорещи, разпали, навлажни и подготви за още по-горещи усещания.
Концентриране върху клитора. Колко бързо може да движите езика си? Толкова?! Не, опитайте по-бързо, по-бързо, по-бързо... Гениално! Сега се опитай да намериш клитора на мадамата и се концентрирай точно върху него и движи езика си с бясна скорост и минимален диаметър. Гарантирам ти, че до няколко минути, дори секунди тя ще крещи от удоволствие, защото ще изпитва върховен оргазъм.
Засмучи „топченцето“. Докато й правиш орална любов от време на време може лекичко за засмукваш клитора на партньорката си и допълнително да го галиш с езиче. Докато е вакумиран в устата ти, тя се чувства невероятно разгорещена.
Не пропускай влагалището. По принцип, ако мислиш да правиш орална любов на жена и започнеш бясно да лижеш влагалището й, тя ще те вземе, меко казано, за некадърник. Но, ако през цялото време се концентрираш върху клитора и срамните й устни и от време на време пускаш език на тайнствения отвор или го подразниш с върха на пръстите си, ще видиш как тя ще затрепери от удоволствие.
Напипай мястото. Ако правиш всичко нежно и кадърно, няма начин а не й харесва. Много е важно обаче да напипаш точицата, която ще докара партньорката ти до оргазъм. Това не е целият клитор, а едно малко „пикселче“ от него, което ще я доведе до края. Просто следи реакциите й, защото то може всеки път леко да променя областта си поради концентрацията на ласките ти.






Тагове:   мъже,   как,   обичаме,   оралната,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив